Карина Атанасова и съпругът й са заедно от 6 месеца  Възлюбеният

...
Карина Атанасова и съпругът й са заедно от 6 месеца 
Възлюбеният
Коментари Харесай

Пищна сватба с милионер стягаЛейди България

Карина Атанасова и брачният партньор й са дружно от 6 месеца 



Възлюбеният й подарява къща и лимузина за половин милион 



Пищна женитба с милионер стяга носителката на купата " Лейди България 2022 " Карина Атанасова.

Красавицата от шест месеца има нов мъж в живота си и е по-щастлива от всеки път, откакто предприемачът поставя годежен пръстен на ръката й.

" Много се веселя. Приятелят ми ми предложи да се сгодим на Деня на влюбените и ми подари пръстен с елмаз, който е 2 карата. След което прекарахме 20 дни в Милано ", радостно споделя пред " България Днес " Карина, която е родом от Пловдив. Еротичната моделка разкри, че към този момент датата на сватбата остава загадка.
 Карина е доста щастлива Карина е доста щастлива


" Годеникът ми е швейцарец, само че от 10 години идва в България по работа и доста му харесва тук. Запознахме се в една дискотека, беше обич от пръв взор ", връща лентата обратно Атанасова. По нейни думи възлюбеният й има сериозен бизнес в Швейцария, който възнамерява да трансферира и у нас. Именно поради това щастливата двойка взима решението да пътува постоянно, с цел да посещава и двете страни, както и да бъде покрай фамилиите и приятелите си.
 Мечтае да стане модел на знаменит бранд Мечтае да стане модел на знаменит бранд

" Мъжът ми доста се гордее с мен, той е най-големият ми почитател. Когато бяхме в Швейцария, на безусловно всички разказваше, че съм Лейди България, в това число и на касиерките в магазините. Половинката ми желае дамата до него да е известна, красива и мечтана. Не е като българските мъже, които непрекъснато ревнуват приятелките си и ги затварят у дома ", споделя Лейди България. По нейни думи швейцарецът постоянно стимулира моделката да върви по състезания и да се развива.

" Любовта на живота ми има доста контакти поради работата си. Благодарение на него имам предложение от италианския уредник на " Мис Италия " да вземам участие в състезанието и в този момент го премислям. Отделно на 25 март ще хвърча за Милано, защото имам значима среща, която ще дефинира част от бъдещето ми. Целта ми е да стана модел на знаменит бранд ", разкрива пред вестника Карина.

За да я направи още по-щастлива, предприемачът я залива с дарове. В името на любовта първо купува голям дворец, наоколо до Пловдив, който двамата към този момент подреждат и до дни ще заживеят дружно. Освен това Лейди България може да бъде засечена по улиците с първокласна лимузина. Годеникът й купува автомобил, който е лимитирана серия и е на цена от половин милион лв..


Крие годеника си
 

" В началото не желаех да споделям в общественото пространство, че имам човек до себе си. Реших, че най-сетне ще споделя хубавата вест, откакто приятелят ми ми предложи да се оженим. "

Това разкри пред " България Днес " красивата Лейди България, която не желае да издава по какъв начин се споделя нейният определен, както и каква е възрастта му.
" Щастието обича тишината. Именно по тази причина сме доста влюбени, а най-важното за мен е, че и приятелите ми го утвърждават.


Преборва тежка анорексия, била е 28 кг 



Лейди България едвам оцелява, откакто три години водила битка с анорексия и булимия.
" На 16 години се качих на кантара и се изплаших от това, което видях - тежах 85 кг ", раказва Карина. Поради тази причина девойката взема решение да постави завършек на " дебелия интервал " в живота си и да промени навиците си.
 Преди и в този момент Преди и в този момент

Здравословното меню и спортът се оказват незадоволителни за нея и Карина взема решение да реализира бързи резултати, като стопира напълно да се храни. В последния стадий от заболяването изкусителката станала 28 кг, цялото й тяло било безжизнено и седмици нямала сили даже да се реалокира в леглото си. Към днешна дата Карина е в положително здраве и с естествени килограми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР